Σχετικά με Εμάς

Ποιοι Είμαστε

Το κατάστημά μας άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 2006 και ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στην πώληση ταμειακών συστημάτων, περιφερειακών, αναλώσιμων καθώς και υπηρεσιών μηχανογράφησης. Με γνώμονα την εξειδίκευσή και πολυετή εμπειρία μας στο χώρο προσπαθούμε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε κάθε πελάτη εξατομικευμένα και να λύσουμε άμεσα, αποτελεσματικά και με συνέπεια κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Μέσα από την τεχνογνωσία μας εγγυόμαστε άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης τόσο στα προϊόντα μας όσο και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή όλων των μοντέλων Laptop & Desktop προσφέροντας ακριβή εκτίμηση και διάγνωση των προβλημάτων καθώς και άμεση επισκευή στις οικονομικότερες τιμές τις αγοράς.

Επίσημος συνεργάτης της EPSILON NET , η Media Service διαθέτει όλες τις λύσεις μηχανογράφησης της πλατφόρμας PYLON και EPSILON SMART για την κάλυψη κάθε ανάγκης του πελάτη.

Επιπλέον, καινοτομεί στον τομέα των ταμειακών συστημάτων με τη διανομή, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, των ταμειακών μηχανών κορυφαίων εταιρειών όπως η DIGINET,  ICS  , InfoPOS , ELZAB HELLAS και  Solidus . Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες της Α.Α.Δ.Ε για την πώληση και επισκευή των ταμειακών μηχανών προσφέροντας αξιοπιστία και επαγγελματισμό σε κάθε επαγγελματία. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε.

Δείτε τα προϊόντα μας

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε;

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Οι Κριτικές σας

  Εξαιρετικές τιμές και πολύ καλή εξυπηρέτηση. Επιτέλους κάτι διαφορετικό!

  Όλγα Τ.

  Όλγα Τ.

  Γρήγορη εξυπηρέτηση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα. Μπράβο σας.

  Φελίνα Κ.

  Φελίνα Κ.

  Συνιστάται ανεπιφύλακτα. Κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα καταστήματα service.

  Πρόδρομος Τ.

  Πρόδρομος Τ.

  Αν έχετε πρόβλημα με το laptop σας πηγαίνετε στο mediaservice. Τα παιδιά δεν παίζονται, εγγυημένο και αξιόπιστο service!

  Βαλάντης Γ.

  Βαλάντης Γ.

  Οι καλύτεροι στο είδος τους και σε άπαιχτες τιμές.

  Αναστάσιος Π.

  Αναστάσιος Π.

  Αξιόπιστη και γρήγορη εξυπηρέτηση σε επαγγελματικό επίπεδο.
  Μας έχουν λύσει τα χέρια.

  Διονύσης Κ.

  Διονύσης Κ.