Αναλώσιμα Περιφερειακά

Aναλώσιμα

Ξεμείνατε από μελάνι ή τόνερ στον inkjet ή laser εκτυπωτή; Εδώ θα βρείτε το ανταλλακτικό που του ταιριάζει και όλα τα αναλώσιμα.
Η εταιρία μας διαθέτει συμβατά toners και ink cartridges υψηλής ποιότητας αλλά και γνήσια αναλώσιμα όλων των κατασκευαστών.
Όλα τα προϊόντα παράγονται σε εκσυγχρονισμένα και άρτια εξοπλισμένα εργοστάσια διαπιστευμένα με ISO 9001, ISO 14001 και IECQ HSPM QC 080000 πρότυπα.


Στα 12 χρόνια λειτουργίας της Mediaservice Πληροφορική το ποσοστό μη καλής λειτουργίας των αναλώσιμων δεν ξεπερνά το 1.5%

Περιφερειακά

Μέσα από μία τεράστια γκάμα από εκτυπωτές , ποντίκια , πληκτρολόγια , οθόνες , ηχεία και διάφορα άλλα περιφερειακά θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να εξοπλίσετε τον υπολογιστή σας.

Πέρα όμως από τα παραδοσιακά περιφερικά βρείτε σε εμάς εξειδικευμένα περιφερειακά για επαγγελματίες. Όπως ηχεία αυτοενισχυόμενα για εργασίες ήχου ( πχ μοντάζ , εφαρμογές ήχου ) , Jog/Shuttle της Contour Design με ποιο γνωστό το ShuttlePRO v2 και μεγάλη γκάμα pc και laptop για Video Editing. Είστε επαγγελματίας στον χώρο του Video Editing και έχετε ερωτήσεις καλέστε μας άμεσα στο 6949 073481  ( 9:00 – 14:00 καθημερινές )

 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την χρήση των αναλωσίμων μας ή έχεις κάποια ερώτηση  καλέστε μας άμεσα στο 23920 23323 ( 9:00 – 14:00 καθημερινές ) ή στείλτε μας email στο info@mediaservice.gr και φυσικά στο Facebook.