Φωτογράφος  ;  Άνθρωπος της εικόνας κ του ήχου ;

Η τεχνολογία σε αυτή την δουλειά απαιτεί την ανανέωση του εξοπλισμού σας σχετικά τακτικά . Αγοράσατε ένα drone ή μια κάμερα 4Κ. Είναι όμως ο υπολογιστής σας ικανός να “δουλέψει” αυτά τα αρχεία ;

Εμείς δοκιμάσαμε διάφορα  parts και καταλήξαμε σε μια σύνθεση σταθερού υπολογιστή που δουλεύει αξιοπρεπέστατα  τέτοιου είδους αρχεία  και φυσικά με λογικό κόστος . H πρόταση μας είναι η παρακάτω .

CPU Intel Core i7-8700. 8 Γενιάς επεξεργαστής με 6 πυρήνες κ 12 Threads.


Στο σύνολο της μνήμης επιλέξαμε 32GB και μνήμες με ψύξη πχ HyperX DDR4 8GB 2400MHz
Για μητρική κινηθήκαμε σε μεσαία κατηγορία. Asus Prime Z370 , λογικό κόστος , αξιόπιστη και μπορεί να πάρει Μ2 σκληρούς Δίσκος.


Κάρτα γραφικών GeForce GTX 1060 6GT . Δούλεψε άψογα τόσο με το PhotoShop όσο και με το Premiere .
To λειτουργικό μπήκε σε έναν Samsung 960 PRO PCIe NVMe – M.2 512GB ( Για λόγους κόστους μπορείτε να βάλετε ποιο μικρό ή την σειρά EVO ) που πραγματικά εκτόξευσε την ταχύτητα στα ύψη.

Για την αποθήκευση και επεξεργασία χρησιμοποιήσαμε 2 Western Digital Black σε raid με αποτέλεσμα άψογη κύλιση στο timeline του premiere με υλικό 4Κ.
Τελευταία και αρκετά σημαντικά κομμάτια. Τροφοδοτικό , θα σας προτείνουμε κάτι επώνυμο και τουλάχιστο στα 650Watt πχ corsair και φυσικά το κουτί που το θέλουμε τουλάχιστον Midi και με καλό εξαερισμό πχ της Aerocool.

Φυσικά μόνο τα εργαλεία δεν κάνουν το μάστορα. Η εγκατάσταση όπως και η ρύθμιση του κάθε προγράμματος ξεχωριστά είναι το τελικό στάδιο για έναν σταθερό PC που δεν θα μας ¨κρεμάσει¨ σε ώρα δουλείας . Έχετε ερωτήσεις ; Απορίες ; Βρείτε μας στο FB στο Site και φυσικά στο 2392023323