Οδηγός επιλέξετε το κατάλληλο τροφοδοτικό για εσάς !!!

Έχει χαλάσει ή θέλετε να αναβαθμίσετε το τροφοδοτικό σας? Με αυτά τα βήματα μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο τροφοδοτικό για εσάς.

Με το πρόγραμμα power supply calculator μπορείτε να δείτε την ελάχιστη  ισχύ τού τροφοδοτικού σας πού χρειάζεται το σύστημα σας προκειμένου να λειτουργήσει φυσιολογικά,  το κατεβάζετε παρακάτω
https://outervision.com/power-supply-calculator

 Έπειτα μπορείτε να διαλέξετε το μέγεθος τού τροφοδοτικού σας ανάμεσα σε αυτά τα τρία μεγέθη ATX/PS2 , SFX-L ή SFX  ανάλογα και με τον χώρο πού διαθέτει το κουτή σας.

Στην συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τροφοδοτικών αλλά ταυτόχρονα πρέπει να  δώσετε προσοχή και σε μια σήμανση στα τροφοδοτικά που δηλώνει την ποιότητα κατασκευής και την αποδοτικότητα του.

Μπορείτε να επιλέξετε αν το τροφοδοτικό σας θέλετε να είναι non modular , semi modular ή full modular . Στο non modular τροφοδοτικό τα καλώδια που βγαίνουν από το τροφοδοτικό δεν αποσπούντε με αποτέλεσμα το κουτί σας να έχει πολλά καλώδια τα οποία δε χρησιμοποιούνται . Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ροή του αέρα και στο ίδιο το κουτί με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνετε ο υπολογιστής σας. Στο semi modular τροφοδοτικό τα περισσότερα καλώδια μπορούν να αφαιρεθούνε έτσι μπορείτε να αφαιρέσετε τα καλώδια από το τροφοδοτικό σας που δεν χρειάζεστε  . Το full modular τροφοδοτικό μπορείτε να βάλετε μόνο τα καλώδια που χρειάζεστε.

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας και αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ ή στο 23920 23323 για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.