Παρακολουθήστε τη χρήση του υπολογιστή σας με το Spyrix Keylogger

Θέλετε να ελέγχετε τα παιδιά σας ενώ χρησιμοποιούν τον υπολογιστή; Μπορείτε να δοκιμάσετε το Spyrix Keylogger το οποίο είναι δωρεάν και έρχεται με αρκετές δυνατότητες για έναν μέσο χρήστη.

Χρησιμοποιώντας αυτό το Keylogger μπορείτε να παρακολουθείτε πληκτρολογήσεις, screenshots, εφαρμογές, δραστηριότητες εκτυπωτή και πολλά άλλα.

Το Spyrix Free Keylogger επιτρέπει την ανάκτηση πληροφοριών στον προσωπικό σας υπολογιστή και βοηθά στον έλεγχο της χρήσης του Ίντερνετ των παιδιών σας. Η εφαρμογή παρέχει μεταξύ των άλλων τα εξής χαρακτηριστικά: Απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω ασφαλούς λογαριασμού web, απομακρυσμένη παρακολούθηση από οποιοδήποτε σημείο και οποιαδήποτε συσκευή (PC, tablet, smartphone), απομακρυσμένη απεγκατάσταση, δραστηριότητα εφαρμογών, δραστηριότητα χρήστη και πολλές άλλες λειτουργίες.

Αρχικά, αφού γίνει η εγκατάσταση θα πρέπει να πληκτρολογήσετε ένα email και έναν κωδικό για να μπορείτε να κάνετε login όποτε θέλετε για να ελέγξετε την δραστηριότητα του υπολογιστή στον οποίο το εγκαταστήσατε.

Στο επόμενο βήμα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε πότε το πρόγραμμα θα τραβάει screenshots όπως επίσης και την ποιότητα τους

Στο τελευταίο βήμα ,μπορείτε να ενεργοποιήσετε την παρακολούθηση για επιλεγμένους χρήστες ή όλους τους χρήστες (οι αναφορές παράγονται επίσης ανά χρήστη). Μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή, θα μπορείτε να βλέπετε την δραστηριότητα του χρήστη ανά κατηγορία.

 

Το Spyrix Keylogger είναι ένα ικανό πρόγραμμα για την παρακολούθηση της δραστηριότητας των χρηστών στον υπολογιστή σας το οποίο διαθέτει και έκδοση επί πληρωμή που προσφέρει παραπάνω δυνατότητες.Επιπλέον υπάρχει έκδοση για υπολογιστές MAC OS. Έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε ΕΔΩ ή στο 23920 23323