Πως να συνδέσετε την κάμερα του κινητού σας με τον υπολογιστή

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί εδώ και ένα μήνα έχει αυξηθεί η ανάγκη για εργασία απο το σπίτι μας μέσω του internet. Έτσι έχει αυξηθεί κατά πολύ η ζήτηση σε κάμερες όπου αυτό με τη σειρά του έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια αύξηση των τιμών αλλά και την μη διαθεσιμότητα τους.

Η λύση που προτείνουμε ονομάζετε iVcam και συνδέει την κάμερα του κινητού μας τηλεφώνου με τον υπολογιστή. Με την δωρεάν εφαρμογή iVCam μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το smartphone σε webcamera για κάθε υπολογιστή με λειτουργικό windows . Η σύνδεση μπορεί να γίνει με usb η ασύρματα με wifi  .  

Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή απο εδώ για τον υπολογιστή σας και την εφαρμογή iVCam Webcam από το Play Store για adroid και App Store για apple κινητά αντίστοιχα.Αφού πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση ανοίγετε και στις δύο συσκευές το πρόγραμμα ώστε να γίνει η σύνδεση.Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα του κινητού σας στο skype ή σε όποιο άλλο πρόγραμμα θέλετε.

Αντιμετωπίζεται κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σας;Επικοινωνήστε μαζί μας  ΕΔΩ ή στο 23920 23323 για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.