Υποσχεθήκαμε δωρεάν αξιόπιστο Backup. Με το Veeam Agent είστε ασφαλής.

Η εργασία που ετοιμάζατε εδώ και μήνες έχει χαθεί ή οι φωτογραφίες που κρατούσατε για χρόνια στον υπολογιστή σας καταστράφηκαν;

Οι αιτίες που μπορεί να συμβεί αυτό είναι πολλές όπως

αποτυχία του σκληρού δίσκου, κάποιος ιός ransomware ή απλά η κατά λάθος διαγραφή των δεδομένων. Αυτά τα προβλήματα είναι απρόβλεπτα και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι Backup με κάποιο πρόγραμμα όπως το Veeam Agent for Microsoft Windows στο οποίο θα αναφερθούμε παρακάτω.

Το Veeam δίνεται δωρεάν και αφού το εγκαταστήσουμε διαλέγουμε το μέσο στο οποίο θα γίνει τo backup

 

Έπειτα επιλέγουμε τα δεδομένα τα οποία θέλουμε να κάνουμε Backup όπου έχουμε διάφορες επιλογές όπως το να κάνουμε όλο το σύστημα ή μεμονωμένα αρχεία.

Τέλος έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε εάν θέλουμε να βάλουμε αυτόματο εβδομαδιαίο ή ημερήσιο backup όπως και την ώρα που θα γίνετε.

Με αυτόν το τρόπο κρατάμε ασφαλή τα σημαντικά αρχεία του υπολογιστή μας και μπορούμε να τα ανακτήσουμε ανα πάσα στιγμή μέσα σε λίγα λεπτά με το Veeam.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Backup και τα αρχεία σας ? Θέλετε να πάρετε Backup και δεν ξέρετε πως ? Έχουμε την λύση ,  ζητήστε βοήθεια εδώ ή καλέστε μας στο 23920 23323 και θα βρούμε την λύση.