Οδηγός επιλέξετε το κατάλληλο τροφοδοτικό για εσάς !!!

Έχει χαλάσει ή θέλετε να αναβαθμίσετε το τροφοδοτικό σας? Με αυτά τα βήματα μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο τροφοδοτικό για εσάς.

Με το πρόγραμμα power supply calculator μπορείτε να δείτε την ελάχιστη  ισχύ τού τροφοδοτικού σας πού χρειάζεται το σύστημα σας προκειμένου να λειτουργήσει φυσιολογικά,  το κατεβάζετε παρακάτω

GPU-Z. Δείτε εύκολα και γρήγορα τα χαρακτηριστικά της κάρτας γραφικών σας

Μήπως θέλετε να  αναβαθμίσετε την κάρτα γραφικών σας και δεν γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά της; το GPU-Z μπορεί να σας βοηθήσει.

 

 

Αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα δωρεάν απο εδώ , θα το εγκαταστήσετε . Θα δείτε διάφορες καρτέλες από όπου μπορείτε να πάρετε πληροφορίες.

Σε πραγματικό χρόνο παρακολουθείστε την επισκευή του υπολογιστή σας .

Πλέον μπορείτε να παρακολουθείτε την επισκευή του υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο στο service μας .

Μάθετε πως παρακάτω

Cisco Webex Meetings για Εκπαιδευτικούς.

Εν Μέσω πανδιμίας το ΠΕ.Κ.Ε.Σ Δυτικής  Ελλάδας δημιούργησε έναν απλό και απαραίτητο  Οδηγό για τους Εκπαιδευτικούς, για τη διευκόλυνση-υποστήριξη του διδακτικού τους έργου.Αναλυτικά παρακάτω θα βρείτε…

O ιός πέρασε στο λειτουργικό σύστημα. Πως τον καθαρίζουμε ? VIPRE Rescue

Πολλές οι φορές που έχουμε antivirus αλλά ο ιός περνάει στο σύστημα . Τότε αρχίζουν τα δύσκολα , υπάρχει όμως μια εφαρμογή που υπόσχεται ( και το κάνει ) , ότι  καθαρίζει τον ίο στο λειτουργικό . Λέγετε VIPRE Rescue και είναι και δωρεάν .

Πως να συνδέσετε την κάμερα του κινητού σας με τον υπολογιστή

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί εδώ και ένα μήνα έχει αυξηθεί η ανάγκη για εργασία απο το σπίτι μας μέσω του internet. Έτσι έχει αυξηθεί κατά πολύ η ζήτηση σε κάμερες όπου αυτό με τη σειρά του έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια αύξηση των τιμών αλλά και την μη διαθεσιμότητα τους.

CPU-Z. Δείτε εύκολα και γρήγορα τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σας

Μήπως θέλετε να  αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας και δεν γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά του; το CPU-Z μπορεί να σας βοηθήσει.

Αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα δωρεάν απο εδώ ,το εγκαταστήσετε και το εκτελέσετε θα δείτε διάφορες καρτέλες απο όπου μπορείτε να πάρετε πληροφορίες.

Νέα λειτουργία για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας .

Λόγω της καραντίνας και ξεκινώντας το ψηφιακό σχολείο για την δική σας ευκολία μπορείτε στην πρώτη σελίδα του site μας να μας ενημερώσετε για την ανάγκη σας σε αναλώσιμα Μελάνια / Τόνερ / Χαρτι Α4 . Εμείς σε λίγα λεπτά θα σας πάρουμε τηλέφωνο και θα τα έχετε σπίτι σας Αφορά όλο τον Δήμο Θερμαϊκου

AeroAdmin.Μία εύκολη και δωρεάν εφαρμογή για απομακρυσμένη σύνδεση.

Ζητείστε απομαρκυσμένη βοήθεια για τον υπολογιστή σας με  το AeroAdmin

Το AeroAdmin είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή που μας επιτρέπει να μοιράσουμε την επιφάνεια εργασίας μας έτσι ώστε να δώσουμε την δυνατότητα σε οποιονδηποτε απομακρυσμένα να συνδεθεί στον υπολογιστή μας και να επιλύσει ένα πρόβλημα. Το μόνο που χρεάζεται είναι οι δύο υπολογιστές να κατεβάσουν ,να ανοίξουν το πρόγραμμα (δεν χρεάζεται εγκατάσταση) και να ανταλλάξουν έναν κωδικό ετσι ώστε να γίνει η πιστοποίηση της σύνδεσης.Έπειτα αφου πραγματοποιηθεί η σύνδεση ο ένας απο τους δύο υπολογιστές θα μπορεί να βλέπει και να ελέγχει τον άλλον.

COVID-19 ( Κορονοϊός ) και τηλε-υποστήριξης απο την εταιρία μας

Δεδομένου των νέων συνθηκών θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας  για τον τρόπο υποστηρίξεις με απομακρυσμένο τρόπο , αναλυτικά παρακάτω…

Βρείτε όλα τα αναλώσιμα για τον εκτυπωτή σας και με ένα τηλέφωνο τα έχετε στην πόρτα σας

Αρέσει σε %d bloggers: