Συνεργασία EPSILON NET

Αυτό που επιδιώκουμε στην Mediaservice είναι να μην μένουμε εφησυχασμένοι και στάσιμοι στα χρόνια  της λειτουργίας  μας  . Η συνεργασία  με  την Epsilon ΝΕΤ ήρθε τελείως αβίαστα διότι ψάχναμε  μια εταιρία με καινοτόμο software στον χώρο της μηχανογράφησης . Η Epsilon NET και όλα τα προϊόντα της αλλά κυρίως η πλατφόρμα Pylon έχει ότι μπορεί να χρειαστεί ένα μικρό μαγαζί στην γειτονία μέχρι μια μεγάλη βιομηχανία.    Πλέον όλα τα προϊόντα της Epsilon NET είναι διαθέσιμα στο κατάστημα μας .

Η πλατφόρμα Pylon καλύπτει καταστήματα και επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης ( εστιατόρια , delivery , καφε – bar , club , fast-food κλπ ) .

Στον χώρο των ξενοδοχείων υπάρχει το αντίστοιχο Pylon Hospitality. Καλύπτει με την ίδια ευκολία τόσο τις παραδοσιακές όσο και τις σύγχρονες απαιτήσεις μίας τουριστικής επιχείρησης. Εξασφαλίζει σωστή οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία σε (Μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα δωμάτια, Camping, Κρουαζιερόπλοια).

Το PYLON AUTO & MOTO CUBE, είναι η απόλυτη εφαρμογή μηχανογράφησης επισκευαστικών επιχειρήσεων οχημάτων και πώλησης ανταλλακτικών. Τερματίζει τις πολύπλοκες διαδικασίες εύρεσης ανταλλακτικού Επιτυγχάνει ταχύτητα, ασφάλεια δεδομένων και εξοικονόμηση πόρων μέσα από το ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης Αναβαθμίζει τις sales & after sales διαδικασίες δημιουργώντας νέα στάνταρ στην εξυπηρέτηση πελατών.

Όλα τα παραπάνω είναι ένα κομμάτι της πλατφόρμας Pylon , καθώς έχει εκατοντάδες επεκτάσεις για να καλύψει κάθε σενάριο της επιχείρηση σας .Έχετε επιχείρηση στο Δήμο Θερμαϊκού και Θέρμης ;  Καλέστε μας σήμερα για να κανονίσουμε ένα ραντεβού και να σας κάνουμε μια παρουσίαση για το προϊόν που σας ενδιαφέρει .

Περισσότερες πληροφορίες για την Epsilon Net και το Pylon μπορείτε να βρείτε εδώ και φυσικά εμάς μας βρίσκετε στο site μας , στο Facebook και στο 23920 23323 .